Over mij,

Als er één ding is dat veel mensen verschrikkelijk moeilijk vinden, dan is het wel om te beschrijven wie je zelf bent. Het beruchte ‘Over mij’ stukje. Gelukkig heb ik inmiddels ervaren dat de meeste weerstand tegen het schrijven van zo’n stukje in je hoofd zit. En – nog belangrijker – dat je die drempels kunt overwinnen. Dus. Over mijzelf.

Ik ben van nature extravert, maar ik heb geleerd om meer introvert te zijn. Dat blijkt soms toch wel handig te zijn, zowel in werk als in privé. Ik dacht altijd van mijzelf dat ik niet ambitieus was, omdat ik ambitie nog koppelde aan carrière maken. Maar sinds december 2017 ben ik tot de conclusie gekomen dat ik wel heel ambitieus ben maar ik geef niet zoveel meer om status en materiële zaken. Ik ben ambitieus als het aankomt op veel uit mijn (geestelijk)leven halen, persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit afleveren in mijn werk. Mijn motto is “Het kan altijd beter”.

Verder ben ik zeer nieuwsgierig naar hoe “dingen” werken in onze hedendaagse en toekomstige techniek, sinds mijn bekering ben ik zeer geïnteresseerd geraakt in het woord van God. Ik hou van nieuwe dingen uitproberen, heb vanuit mijn christelijke levenswijze respect voor andere culturen, denk- & levenswijzen  en ik heb veel respect voor de natuur met haar wonderen en ik geniet van de mogelijkheden die “op je weg” passeren.

En als laatste noemen vrienden me “prettig gestoord” en in zakelijke relaties benoemd men mij als “empathisch en prettig mee te werken”.

 

 

Truckstar 11-2018